Új arculat

Kb. másfél hónapja hirdettem meg, hogy kellene nekem egy kedves grafikus, aki segít újratervezni a Babramegy arculatát és kitalál nekem valami klassz logót. Alább a beérkezett ötletek, tessék itt vagy a facebook-on kommentelni, hogy kinek melyik tetszik!

Manninger Dániel

"A koncepcióm az, hogy szép képek mellett, valami natúrszínű (kb lenvászon tónusa, vagy világosabb, de hasonló textúra mellett) szép lenne valami LUMEN-hez hasonló hatás, fekete-fehér logóval, hiszen velük gyakran szervezel közösen programokat"



Bulyovszki Lilla

"Két vázlatot küldtem, ami két koncepciót takar. Az első esetében különleges hozzávalókra, fűszerekre gondoltam, mint a logo alkotóelemeire, amik a tipo mellett jelennének meg, de monokróm használatban maga a felirat lenne a logó (a csatolt képen a felirat is vázlat egyelőre).
A másik esetben arra gondoltam, hogy a körben, ami egy tálat jelképez, különböző mintázatok, rajzolatok jelenhetnének meg, ezzel jelezve, hogy milyen sokféle ételt készítesz."



Csobod Luca



Macskazita

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.