Nyári, őszi zöldségrémek - mentás borsókrém

Végtelenül egyszerű recept, még a kollégiumban tanultam IZS-től. 15 perc alatt lehet a vendégeket bámultba ejteni! 
Hozzávalók:
  • 5 dkg vaj
  • 1/2 kg fagyasztott borsó
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál tejföl
  • só, bors
  • 1/4 kk chili 
  • fél csokor apróra vágott friss menta

Elkészítés:

A vajon megpárolod a hagymát és a fokhagymát, majd a borsót rádobod és puhára párolod. Ha kész, összeturmixolod, mehetnek a fűszerek, majd a tejföllel lazítasz a szerkezetén. Az apróra vágott friss mentával megszórod a tetejét. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.