I. Vietnámi nyári tekercs (gỏi cuốn) fesztivál

Babra offline megy!

Jó pár programon voltam már a Lumen Zöldség és Közösségi Szolgáltató nevű helyen, ahol az egyik téli esemény alkalmával felmerült az ötlet a tulajdonos lányokkal, hogy miért nem szervezek én is ide valami közösségi evős programot (Babra offline megy - ééértitek). Gondolkoztam és eszembe jutott, hogy van nekem egy nagyon kedves barátom, HG, akivel közös szenvedélyünk a vietnámi konyha, neki pedig évek óta meglévő titkos terve vietnámi büfét nyitni a belvárosban (mint hallom, ez épp most történik is a Kazincy utcában. Megjegyzem, úgy döntöttünk, hogy csak akkor nem leszünk irigyek és féltékenyek, ha tényleg szuper pho levest fognak csinálni.. :) .). Na akkor összeültünk négyen és kitaláltuk, hogy rendezzük meg az  I. Vietnámi nyári tekercs (gỏi cuốn) fesztivált a Lumenben, ahol egyrészt be tudjuk szerezni a szükséges zöldségek egy részét, másrészt remek közösségi brunch lehetőség, összeülni a zöldséges dobozokon és együtt tekergetni rizspapírba a zöldségeket. Az esemény szervezésébe belevágtunk és Rónai Péter jóvoltából még ilyen csodás plakátunk is lett :)


Egy szó, mint száz, gyertek vasárnap a Lumenbe, ahova mi előző nap odaszállítjuk a zöldségeket, felvagdossuk őket, megcsináljuk a tunkolni való szószokat és nektek már csak tekercselni kell őket, így:



Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.