Best of 2013

Nézem végig a képeket 2013-ből és egészen elképesztő, hogy ennyi mindent történt volna idén... 

Januárban robbantottuk HG-vel az I. Vietnámi nyári tekercs fesztivált, jött egy rövidke marokkói recept korszak, februárban írtam a Lumenesek által szervezett etióp lakomáról és neveztem a La Chinata paprika receptversenyen (ahol ugyan nem nyertem, de szerintem megfőztem életem legjobb paradicsomlevesét), aztán magával ragadott a lengyel street food és a vietnámi bubble tea, májusban a szendvicseken kattogtam (banh mi és az epres-kecskesajtos falatkák), júliusban megtoltuk a II. Vietnámi nyári tekercs fesztivált, ezúttal több mint 100 embert megetetve! Augusztusban indult a grúz őrület és azóta is mindent elsöpör a chakapuli, a khachapuri, a khinkali és a satsivi, ami decemberben végül egy egész napos lakásétteremmé  is csúcsosodott. 

Azt hiszem ennél jobb babramegyes év nem is lehetett volna, kösz, hogy itt voltatok velem és követtétek a blogot, találkozzunk jövőre is! x


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.