1 éves lett a Szimpla Háztáji, ahol a vasárnap délelőttönként működő Szimplakerti Háztáji Piacró beszerzett termelői alapanyagokból főznek. Elérkezettnek érezték az időt, hogy immár a SzimplaKert menüjét is megújítsák és ott is a lehető legközelebbről és a legjobb helyekről érkező, nagyrészt a piac termelőitől beszerezhető alapanyagokból állítsák össze a menüjüket. Az igazi újdonság, pedig hogy most már kézműves pékségükben az ételeikhez használt pékárukat is ők maguk sütik.
Nem csak azért klassz dolog ez, mert háztáji alapanyagokból igyekeznek főzni, hanem, mert egy lelkes, szerethető csapat csinálja mindezt, akinek jó dolog az asztalánál ülni.
Kókusztejes édesburgonyaleves fehérrépa chips-szel (igen, igen, valaki végre rehabilitálja szegény répát!)
Kacsa és szarvas miniburger
Tápióka puding
1 éves a Szimpla Háztáji
Fotók: SzimplaKert