Soha nem szoktam rossz étteremkritikát írni, de ez a sztori tényleg annyira szomorú

Pár hete nézegettem az újonnan nyílt grúz étterem, Hachapuri oldalát, hiszen már mióta vártam, hogy megnyíljon itthon is egy grúz étterem, erre nézem, hogy milyen jó kép van kint az oldalukon, aztán látom, hogy jé, az a kép az enyém....
Erre írtam nekik, hogy "Remélem mikor megnyittok, akkor lesznek saját képeitek is, mert ez az én fotóm :) azért persze hajrá meg minden" Ekkor írtak nekem, hogy bocsesz, letöröljék-e képet, mondtam, hogy ne vicceljenek, örülök, hogy terjed a grúz konyha, az internet már csak ilyen, hogy szabadon áramlik rajta az információ, csak esetleg kiírhatnák, hogy honnan van, ekkor kitették, hogy a "Forrás: http://babramegy.blogspot.hu/- köszönjük! :)" meg hogy "Külön köszönjük a “Babramegy” csapatának mégegyszer a csodálatos fotót," és mondták, hogy meghívnak majd egy kóstolóra az étterembe. 
Idáig tulajdonképpen teljesen rendben is lett volna a sztori, de aztán teltek-múltak a hetek és csaknem szóltak. Ekkor írtam nekik, hogy mi újság, mire mondták, hogy jöjjek be aznap(!). Mondtam, hogy hát ez egy kicsit hirtelen, ma már nem tudok menni, mehetnék-e máskor. Mondták, hogy gondolják igen, le van beszélve a manager-rel. Úgyhogy bementünk még azon a héten szombaton, amikor abszolút barátságtalanul közölték, hogy "Ja, a kóstolás múlt héten volt... Saaaajnos nem tehetünk semmit...". Elképesztő volt, ott álltunk, hogy akkor most mi van, ők meg csak álltak, hogy "Hát a manager most nincs bent és ők nem tudják, hogy ki ígérget ingyen kóstolást a nevükben a Facebook-on(!!!)", áááááá, hát ki, ti szerencsétlenek, az általatok felfogadott marketing cég... Aztán jól elküldtek minket. 
És én igazából azt sajnálom a legjobban, hogy ennyire elidegenedett ez a hely, és mikor bemegy hozzájuk egy gasztroblogger, (akivel szemben már amúgy is kicsit ludasak voltak), akkor nem azt mondják, hogy "Hú, de jó, hogy itt vagy, gyere bemutatunk a szakácsnak, csinálj riportot, stb., stb. " Hogy még mindig ez a balatoni, rántott húsos, turista átverős mentalitás van, hogy sajnálnak 1500 forintot rákölteni egy kóstolásra (miközben nyilván milliókat költöttek a marketingre)... 
Talán egyszer majd itthon is nyílik egy barátságos és családias grúz étterem... egyszer..
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.