Amióta felfedeztem az Instagram mesés világát, azóta eléggé ráálltam a fotózásra és kicsit ellustultam poszt írásban... (idén 25 poszt született, a legnépszerűbb a csatos üvegbe vihető munkahelyi ebéd volt 6925 kattintással). Az év csodásan indult, találkoztam Anthony Bourdainnel (köszi, Petiiiiii), ráálltam a csatos üvegekre (amiből azóta sem lehet eleget venni.), örültem a tavasznak eperrel és spárgával, a Lumen Zöldséggel megtartottuk az I Ázsiai Gőzbuci Fesztivált és eladtunk több mint 500 (!!) gőzbucit (ezúttal is hála az Uliczki családnak! <3), két hetet voltam Japánban és végigettem az országot a tokiói halpiacon kóstolt, világ legfantasztikusabb tengeri sünétől, különböző ramen leveseken át, az osakai street foodig. Idén készültek interjúk is: a legjobb olívaolajat szállító Honest Toil-lal, a Prezi bisztrót vezető Sárdi Danival és a kedvenc levesezőm, a Funky Phot alapító Szabolcs-Gyuris Évával. Most se hagytuk ki a Restaurant Day-t és főztünk grúz vacsorát és idén Annával újítottunk egyet és egy perzsa vacsorát is megszerveztünk. Az idei év nagy kihívása volt, hogy vállaltam catering munkákat, nyáron egy 150 fős esküvőre csináltam zöldségkrémeket, ősszel pedig a Budapest 101 közreműködésével a Design Terminálnak.
Hálás vagyok mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ilyen vidám gasztro évem lehetett!
Tavasz
Japán
Események