Ghvidzli - gránátalmaszirupos kacsamáj

Ez egy igazi vendégváró fogás, 10 perc alatt elkészül és gyorsan el lehet vele kápráztatni a vendégeket. Kacsamáj helyett remekül működik csirkével és borjúval is. 

Hozzávalók

  • 4 ek vaj
  • fél kg kacsamáj kockára vágva
  • 2 ek gránátalmaszirup
  • fél kk fahéj
  • fél gránátalma magja
  • fél tk nagyszemű só
  • fél csokor korianderzöld

[1] Egy vastag aljú serpenyőben megolvasztjuk a vajat, rádobjuk a májat és 3-4 perc alatt megpirítjuk. Meglcsoljuk a gránátalmasziruppal, megszórjuk fahéjjal és további 1 percig pirítjuk. [2]  Meleg tálalóedénybe tesszük, megszórjuk a gránátalmamagokkal, sóval és a koriander levelekkel. Azonnal tálaljuk (ha kihűl, hamar megkeményedik).

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.