Best of 2014

Az idei év is elég izgalmasan telt, összesen 49 poszt született, ebből a legnépszerűbb az Index címlapos A 10 legundorítóbb étel a világon (19549 lapletöltés), a Pipacs Pékséget bemutató Új fantasztikus pékség a láthatáron (11309 lapletöltés) és Az ízfokozásra használt glutamát most akkor jó vagy rossz neked? (6036 letöltés) lettek. 

Januárban folytattam az előző évi hagyományt és rendeztem grúz lakáséttermet, februártól pedig egész évben vendégposztoltam a 100fok blogon a grúz hozzávalókról, a khachapuriról, pkhaliról,  badrijani nigvzitről, lobioról, diókrémes paprikáról és a tkemaliról. Februárban lett közzé téve a felhívás, hogy arculat átalakításhoz grafikust keresek és végül júniusban Bulyovszky Lillának köszönhetően el is készült a fantasztikus új logó. Áprilisban Soltész Bélával megtartottuk a csodás kukoricapenész tematikájú mexikói lakáséttermet és HG-vel idén is megtoltuk a nagy sikerű III. Vietnámi nyári tekercs fesztivált. Idén ráálltam a gasztro könyv és filmajánlókra, és a tudomány is egy külön fület kapott a blogon. Az idei év büszkesége pedig a KA-val sütött hat emeletes szivárvány torta volt!

Köszi, hogy itt voltatok, olvastátok a blogot, gyertek jövőre is! :) x

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.